Масирани проверки на инспектори от сектор Плевен

logo2

През изминалата седмица служителите на ИАРА – сектор Плевен извършиха серия от проверки. От водите на река Вит при село Ъглен бяха открити и извадени 3 броя мрежи с обща дължина 45 м. Освободена и върната във водата е около 4 кг. риба от вида скобар. Също на река Вит, при село Крушовица е заварено лице, извършващо нерегламентиран риболов с мрежен риболовен уред тип „серкме“. На лицето е съставен АУАН.

На 27.08.2020 г. служители на РУ – Троян са заловили лице, извършващо риболов с мрежи в река Видима, в близост до село Дебнево. След пристигането на служителите на ИАРА – сектор Плевен, на нарушителя беше съставен АУАН.

Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм