Акция на сектор Плевен

logo2

На 19.03.2020 г., след извършена проверка от инспектори на ИАРА – сектор Плевен в забранен участък от река Дунав, е заловено лице, извършващо стопански риболов  м. „Карабоаз“ от р.км. 611 до р.км. 612.  На нарушителят е съставен АУАН. С акта са иззети риболовен кораб, 2 бр. гребла и  6 бр. мрежи с обща дължина 260 м. Рибата от вида сребриста каракуда е освободена и върната жива обратно във водата. От водите на река Дунав при гр. Никопол е извадена мрежа с дължина 100 м., като същата не е маркирана.

На същия ден е извършена проверка на язовир Телиш. От водите на язовира са извадени две мрежи с обща дължина 200 м. Освободена и върната във водата е около 60 кг. риба от видовете бяла риба, сребриста каракуда и платика.

Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм