Проверка на служители на ТЗ ИАРА Сливен

logo2

Служители на „РК“ град Сливен и град Стара Загора с мащабна акция на язовир Жребчево
След нощно наблюдение на 10.03. срещу 11.03.2020 г. на язовир Жребчево, в местностите „Паметника“, „Шумата“, „Босфора“ общ. Гурково, служители на „РК“ Стара Загора и Сливен откриха и извадиха от водата на язовира 3 бр. мрежи тип „сетка“ с обща дължина 200 м. Уловената в мрежите риба от вида толстолоб – 300 кг., шаран – 40 кг., европейски сом – 50 кг. и бяла риба- 6 кг. е освободена и върната обратно във водата.
В хода на същата проверка в местност „Злия дол“ са открити и извадени 2 бр. мрежи с обща дължина 150 м., а уловената в тях риба 20 кг. от вида платика е върната във водите на язовир „Жребчево. Съставени са 2 броя констативни протоколи срещу неизвестен извършител.

Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм