Инспектори на ИАРА откриха изоставен плавателен съд на язовир Мандра

logo2

На 04.02.2020 г. около 13:00 часа, след наблюдение и обход на язовир Мандра, инспектори на ИАРА са забелязали в местност „Стерила“ скрита лодка. С цел да не бъде забелязана, лодката е била покрита с тръстика. Плавателният съд няма отличителни знаци и е без регистрация със следи от улов на риба. В близост до лодката бяха открити и два броя саморъчно направени гребла. Лодката е иззета от служителите на ИАРА на съхранение.

Около 16:00 часа, същия ден, служители на сектор Плевен извършиха проверка на дигата до помпената станция в кв. Меден рудник. Съставени са 3 бр. АУАН за улов на риба с размери, по-малки от минимално допустимите.

Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм