Масирани проверки на служители от сектор „Рибарство и контрол“ – Плевен

logo2

На 23.10.2019 г. след получен сигнал служители от сектор „Рибарство и контрол“ – Плевен извършиха проверка на река Искър при с. Карлуково. Проверката е извършена съвместно с полицейски инспектор от РУ на МВР- Луковит. Заловени са 2 лица извършващи риболов с малоразмерни мрежени уреди тип парашут. По време на проверката едното лице хвърля въдицата със закачения за нея малоразмерен мрежен уред във водата и се опитва да избяга. Съставени са 2 броя АУАН по чл. 35, ал.1, т.7 и 1 брой АУАН по чл. 88 от ЗРА.
На 24.10.2019 г. при проверка на река Вит при село Крушовица е открита и извадена мрежа с дължина 15 метра и  1 брой въдица с малоразмерен мрежен уред тип парашут. Съставен е констативен протокол срещу неизвестен извършител.
На 29.10.2019 г. при проверка на река Дунав при село Байкал е извадена мрежа с дължина 80 метра без същата да е маркирана. Рибата – 3 кг. бяла мряна и 1 брой шаран са освободени и върнати обратно във водата.
От началото на месеца служителите на сектор „Рибарство и контрол“ – Плевен към отдел „Централен Дунав“,  са съставили 25 броя АУАН.

Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм