Нощна проверка на язовир Мандра

На 12.09.2019 г. служители на сектор РК Бургас към отдел РК Черно море извършиха нощна проверка на яз. Мандра. По време на проверката е установено наличието на 13 броя мрежи с обща дължина около 650 метра. Мрежите са извадени от водите на язовира, а уловът от тях в размер на 70 кг. сребриста каракуда, е дарен на Социален патронаж гр. Бургас.
На 14.09.2019 г. служители на сектор РК Бургас към отдел РК Черно море извършиха нощна  проверка на яз. Мандра, при която е установено наличието на 2200 метра ракониерски мрежи.
Мрежите са извадени от водите на язовира, а уловът от тях в размер на 180 кг. сребриста каракуда, е дарен на дом за възрастни хора в гр. Черноморец.

Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм