Над 600 м. мрежи извадиха инспектори на ИАРА Хасково от водите на яз. Тракиец и яз. Любеново

На 10.04.2019 г. инспектори от ИАРА Хасково съвместно с ЦРОО Хасково извършиха масирана проверка на яз.Тракиец. От водите на язовира бяха извадени и иззети 5 броя хрилни мрежи с обща дължина 400 м. поставени от неизвестен извършител.Уловената риба 30 броя каракуда, 1 брой шаран, 5 броя морунаш и 3 броя бяла риба бе освободена и върната обратно във водата.Съставен е протокол срещу неизвестен извършител.

Същият ден по сигнал на любител риболовец от водите на яз. Любеново, с. Любеново, общ. Хасково бяха извадени, иззети и унищожени на място 3 броя хрилни мрежи с обща дължина 240 м. Уловената риба в тях 3 броя толстолоб, 6 броя шаран и 10 броя каракуда бе освободена и върната обратно във водата. Съставен е протокол срещу неизвестен извършител.

Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм