Генералните директори и аташетата по рибарство ще проведат неформална среща в Бургас

Събитието се провежда в рамките на ротационното българско председателство на Съвета на ЕС

Неформална среща на генералните директори и аташетата по рибарство ще се състои в Бургас на 21 юни 2018 г. По време на срещата в рамките на ротационното българско председателство на Съвета на Европейския съюз (ЕС), генералните директори ще обменят мнения по новите предложения на ЕК за изменение на системата за контрол на ЕС в рибарството и ефективността на досегашния регламент.

В рамките на работната среща, участниците ще дискутират случаите, в които нарушенията на правилата ще бъдат третирани като тежки, ще коментират санкциите, оптимизирането и достъпа до базата данни. Очаква се дебат по изискванията, отнасящи се до контрола върху дребно мащабния риболов, правилата за любителския риболов и ефективните начини за контрол (включително с отдалечени електронни средства) при разтоварване на целия улов.

ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ – 21 ЮНИ, 13:00 ЧАСА

в конферентната зала на хотел „Приморец” в Бургас

ЗА КОНТАКТИ:

Анелия Скримова

М: +359 895 77 82 44

 

Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм