Открити нарушители по време на съвместни проверки по р. Дунав

На 17.05.2018 г. служителите от Отдел „Рибарство и контрол – Западна България“, област Враца, извършиха съвместна нощна проверка със служители от РУ – Козлодуй по река Дунав, в района на град Козлодуй.

Заловено е лице, извършващо превоз на риба и мрежени риболовни уреди, без да притежава документи за произход на рибата. Иззетата риба от вида „сом“ и „бяла мряна“, е дарена в Дом за деца лишени от родителски грижи „Асен Златаров“, град Враца.

В хода на проверките на р. Дунав, в района на град  Оряхово, са заловени две лица, извършващи любителски риболов на дунавска скумрия (карагьоз), без да притежават билети за любителски риболов. Съставени са актове за установяване на административно нарушение и уредите на нарушителите са иззети.

Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм