Проверка на езеро Вая

На 06.05.2018 г. около 16:30 часа е получен сигнал на тел.112 за извършване на незаконен риболов на езеро Вая. Четирима служители на сектор РК Бургас са реагирали веднага на сигнала. При проверката са установени две лодки с четирима нарушители , които към момента на пристигането на служителите бяха заловени да залагат мрежи.Съставени са два акта на двама от нарушителите, а другите две лица, които са непълнолетни бяха предупредени на место. С актовете се иззеха 19 броя мрежи с обща дължина 1500 метра и 2 бр. лодки. Уловената риба от вида сребриста каракуда- 20 кг. е върната във водата.
На 07.04.2018 г. служители на сектор РК Бургас извършиха планирана проверка на яз.Мандра в период между 03:00 и 07:00 часа. При проверката са извадени от водите на язовира 30 броя мрежи с обща дължина 1800 метра и риба от вида сребриста каракуда – 50 кг, която е върната обратно във водата.


Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм