Извършена проверка

На 01.05.18г., инспектори на отдел РК-Южна България-град Смолян при контролна проверка по подаден сигнал са заловили на река Въча ,в района на РС „Настан“ лице с маломерен улов от балканска пъстърва.На нарушителя е съставен акт. На 04.05.2018г. при контролна проверка на яз.Доспат е установен нарушител с улов от 17 броя дъгова пъстърва в делничен ден, както и риболовец без билет за любителски риболов. Съставени са два броя АУАН-и.

Напомняме на риболовците, че от 01.05. до 15.06.2018г. е в сила забрана за риболов на пролетно-лятно размножаващи се видове риба за всички водни обекти на територията на страната ,намиращи се на над 500 м надморска височина , а пъстървовите видове риба ,които не попадат в тази забрана, съгласно чл.24, ал. 3 от ЗРА  могат да се ловят и задържат само в събота , неделя и в официални празнични дни.

Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм