Информационна среща на тема: Обсъждане на предстоящия прием по мярка 2.3 „Насърчаване на нови производители на аквакултури, развиващи устойчиви аквакултури” на Програмата за морско дело и рибарство 2014-2020 г.

 
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

На 23 февруари 2018 г. от 12:00 часа в Хотел „Мериан Палас“ на адрес гр. Стара Загора, бул. “Руски” 8, ще се проведе информационна среща на тема: Обсъждане на предстоящия прием по мярка 2.3 „Насърчаване на нови производители на аквакултури, развиващи устойчиви аквакултури” на Програмата за морско дело и рибарство 2014-2020 г. На срещата ще бъдат обсъдени проблеми, които срещат бенефициентите по време на кандидатстване, както и други трудности. Могат да присъстват всички заинтересовани лица.

За преглед на местоположението натиснете тук

Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм