Изпълнителният директор на ИАРА се срещна с директора на EUROFISH

На 14 декември 2017 година Изпълнителният директор на ИАРА, доц. д-р Галин Николов проведе неформална среща с директора на Eurofish, г-жа Аина Афанасиева. Eurofish е международна организация за развитието на рибарството и аквакултурите в Източна и Централна Европа, като основните дейности са насочени към търговската дейност с продукти от риболов и аквакултури, промотиране на сектора, както и управление на различни проекти. На срещата присъстваха и представители на рибопреработвателния сектор, както и експерти от ИАРА.
Наред с представянето на основните действия на организацията в региона на Средиземно и Черно море, бяха обсъдени възможности за бъдещо сътрудничество между България и Eurofish.

Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм