Приключи четиридневната съвместна мисия в Черно море

 

Днес, 19.10.2017 г. с дебрифинг-среща в гр. Варна, приключи четиридневната съвместна мисия с представители на ИАРА, Гранична полиция, EFCA, FRONTEX, ANPA и  Полиция FRONTIERA Румъния по контрол на риболовната активност в Черно море.

     По време на тази мисия бе  придобит опит и бяха проиграни съвместни действия по извършване на инспекции на море. Гранична полиция на двете държави-членки участваха със свои патрулни катери, на които присъстваха смесени екипи на румънски и български риболовни инспектори.

     Четиридневната мисия приключи успешно и участниците от EFCA и FRONTEX изтъкнаха ползите от постигнатото добро сътрудничество между двете черноморски държави.

Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм