Проверки в Монтанско

 

На 05.08.2017 г. при извършена проверка съвместно с РПУ Монтана на р. Бързия в района на с. Боровци, общ. Берковица са заловени три лица от село Боровци, извършващи риболов със забранени уреди в реката. Съставени са 3 /три/ акта за установяване на административни нарушения Закона за рибарство и аквакултури и 1 бр. КП. Уредите са конфискувани.
На 06.08 срещу 07.08.17 г. е проведена акция на яз. Огоста в района на полуостров „Расника“ съвместно с РПУ Монтана и ЦРОО.
Заловено е лицето по прякор „Заката“, извършващо стопански риболов с хрилни мрежи в язовира.
Съставени са 2 /два/ бр. АУАН по ЗРА и е конфискувана рибарска лодка и хрилни мрежи. Уловената риба в тях, от вида сребриста каракуда и уклей е върната обратно във водата.

Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм