Извършени проверки от сектор Варна

 

На 09.07.2017 г. при нощна проверка с патрулна лодка ИАРА 31 на яз. Цонево, инспектори от сектор „РК“ Варна са открили и извадили от водата общо 100 м. хрилни мрежи, заложени от неизвестен извършител. Съставен е КП , с който са иззети 100 м. хрилни мрежи.

На 10.07.2017г. по сигнал за незаконен улов на бяла мида е извършена проверка с патрулна лодка ИАРА 31 в Черно море пред устие на р. Камчия от инспектори на сектор „РК“ Варна. Наблюдавани са пет лодки извършващи риболовна дейност, които след появата на инспектори на ИАРА са се отдаличили в морето.Нарушения не бяха установени, съставен е КП.

Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм