ИАРА и МВР заловиха бракониер по време на незаконен риболов на яз. Батак

Инспектори на ИАРА „РК Южна България“ ,обл. Пазарджик, заловиха нарушител извършващ незаконен стопански риболов в яз. „ Батак“. Нощната проверка е извършена на 7.10.2015 г. след подаден сигнал. На място са открити 5 броя чували, в които нарушителят Р.М. е бил поставил предварително мрежи за стопански риболов.
На провереното лице- нарушител е съставен АУАН по чл. 17 , ал. 1 от ЗРА.
В проверката са участвали и служители на РПУ – Батак.

Ден по-рано, на 6.10.2015 г.инспекторите на ИАРА „РК Южна България обл. Пазарджик извършиха проверка по вода на яз. Доспат. В района на местността „Содата“ e открита една мрежа в работно положение с дължина около 60 м., с размер на „Окото“ 30 мм, а в района между местностите „Крушата“ И „Старите гробища“ инспекторите откриват 6 бр. комбайни (Сари) с дължина около 1500 м.

IMAG0887 IMAG0878

Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм