Инспектори на ИАРА Плевен извършват разселване на естествен зарибителен материал в областта

София, 5 август 2010 г. –  Инспектори от сектор “Рибарство и контрол” към Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури Плевен извършиха разселване на естествен зарибителен материал от пресъхващи стари корита и ями  в землището на село Българене и село Обнова.  Разселването на  зарибителен материал е по инициатива на кметството на село село Българене, община Левски. В инициативата се включиха и любители рибари.

В събота /8 август 2010 г./ в град Белене, област Плевен по инициатива на граждани, Ловно-рибарско дружество „Белене” и природен парк „Персина” също ще бъде извършено разселване на естествен зарибителен материал в присъствието и съдействието на инспектори от ИАРА Плевен.

Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм