Програма за морско дело и рибарство ще участва в изложение на програмите 2014-2020г.

Изложение под надслов „Една посока, много възможности“ ще се проведе на 28 май 2015 г. от 11:00 ч. до 20:00 ч. в Градската градина на София (на мястото на бившия Мавзолей).

Програма за морско дело и рибарство ще участва в инициативата със собствен щанд, на който ще бъде предоставена информация за възможностите за кандидатстване с проектни предложения по предвидените мерки, добри практики по вече реализирани проекти в периода 2007-2013 г., както и обща информация за новия програмен период.

Събитието ще събере на едно място експерти от всички програми, финансирани от европейските фондове през периода 2014 – 2020 г.

В 18:00 часа, комисарят по регионална политика на Европейската комисия г-жа Корина Крецу ще посети щандовете на програмите.

В рамките на събитието ще се състои и официалното награждаване на победителите в конкурса „Направи селфи с европроект“, което е с начален час 17:30 ч. Конкурсът се провежда в периода 20-27 май 2015 г. чрез социалната мрежа Фейсбук. За повече информация и участие посетете профила eufunds.bg. За доброто настроение на всички участници в изложението е предвидена музикална програма.

Инициативата е на Централното координационно звено в администрацията на Министерския съвет и се провежда съвместно с Управляващите органи на програмите за периода 2014 – 2020 г.

Конкурс на тема „Направи селфи с европроект“

Регламент за конкурс на тема „Направи селфи с европроект“

Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм