Представител на ИАРА участва в 38-та годишна сесия на Генералната комисия по рибарство за Средиземно море /GFCM/

Centrala FAO

Martin Simov i Abdula Srur

София, 26 май 2014 г. – В периода между 19 – 24.05.2014 г. се проведе 38-та годишна сесия на Генералната комисия по рибарство за Средиземно море (General Fisheries Commission for the Mediterranean – GFCM)в централата на “FAO” в Рим, Италия.

Представителите от българска страна, които взеха участие в сесията бяха г-н Мартин Симов, началник-отдел „Европейски и международни дейности“, ИАРА и г-н Любомир Иванов, постоянен представител на България във ФАО.

По време на годишната сесия на GFCM са обсъдени въпроси свързани с работата на Работната група за Черно море и четирите комитета към Генералната комисия. Обсъдени са предложения и мерки, свързани с контролните дейности при риболова и опазване на рибните ресурси в Средиземно и Черно море.

По време на сесията чрез гласуване е преизбран досегашния изпълнителен секретар на Генералната комисия по рибарство за Средиземно море към ФАО  г-н Абдула  Срур с мандат за периода 2016 – 2020 г.

Защита на вашите данни.

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на агенцията възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката за поверителност.

Не съм съгласен

Съгласен съм